Jeannette Hoek

CitroenvlinderTen eerste wil ik mij graag even voorstellen, mijn naam is Jeannette Hoek. Een toepasselijker naam kon ik niet bedenken voor een site van iemand die van de Natuur houdt en van haar achternaam Hoek heet. Ik ben een geboren en getogen Veluwenaar en opgegroeid te midden van bos en voelde me sterk aangetrokken tot alles wat met de Natuur in verband staat, vandaar dat mijn opleidingen ook in de groene sector hebben plaats gevonden.


Grasklokje

Ik ben vroeger als kind begonnen met vogels, later wild, planten, bomen en nu voornamelijk insecten, een groep waar ik eigenlijk tot voor kort nog maar bar weinig van af wist, en daar moest maar eens verandering in komen. Op aanraden van een vriendin ben ik toen lid geworden van de insecten- werkgroep van de KNNV te Apeldoorn, een enthousiaste groep mensen met veel kennis in huis, van hen heb ik al veel geleerd, maar ook via de computer d.m.v. zelfstudie en natuurlijk veel het veld in, daar leer je nog het meest door te kijken.

Op een gegeven moment wil je waarnemingen vastleggen, dus ben ik gaan fotograferen, eerst analoog en vanaf 2004 digitaal.

In ieder geval wil ik u mee laten genieten van wat ik ben tegengekomen op mijn inventarisatie's en wandelingen door een stukje Veluwse natuur en andere natuurgebieden.

Veel plezier

 

Jeannette Hoek


Zonsopkomst 14 aug 2007063

JSN Gruve is designed by JoomlaShine.com